ceturtdiena, 2011. gada 8. decembris

decembris

Ja jūs nezināt, kas ir sejas nerva iekaisums, tad es novēlu jums to NEKAD neuzzināt. Jo tās ir ellīgas sāpes un absolūts dzīves apnikums.

Jau vairāk nekā pusgadu nevaru adīt. Visu laiku atgadās kaut kas negaidīts, sāpīgs, nevēlams. Iepazītas dažādas medicīnas iestādes gan ārstējoties pašai, gan pie tuviem cilvēkiem ciemos ejot. Un tās ne tuvu nav beigas.

Drausmīgi. 

Lasu, kā citas darbojas savu hobiju lauciņos, un ceru, ka Jaunajā gadā arī es varēšu atkal rokdarboties, nevis tikai skatīties no malas.

Lai izdodas!
**************************

4 komentāri:

  1. Veseļojies! Nezinu, vai Tev derēs, bet vīrs lietoja vitamīnus Neuromultivit, ko viņam neirologs ieteica, rokas nervu iekaisumam. Varbūt noder. ;)

    AtbildētDzēst
  2. Lai visas slimošanas paliek šajā gadā un nākamajā ir tikai veselība un dzīvesprieks! Turies!

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām nezinu un knapi varu iedomāties. Drausmīgākais, ka nevar adīt...

    Bet tu turies! un varbūt varbūt palīdz domāt ka varētu jau galu galā būt arī sliktāk. Un tas nekas, ka citi darbojas ap svētkiem, tev ir savi iemesli un attaisnojumi. Tev ir tava dzīve un tiešām ceru arī es, ka jaunajā gadā būs labāk!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, mīļās, par labajiem vārdiem! Es ceru visas savas sāpes un bailes atstāt vecajā gadā un jauno gadu sākt kā baltu lapu. Apjautāšos dakterei par Neuromultivit.
    Paldies jums, paldies!

    AtbildētDzēst