sestdiena, 2010. gada 29. maijs

Vasara..

Vēl tikai pāris dienas līdz manam tik ilgi un nepacietīgi gaidītajam vasaras brīvlaikam! Man ir tik ļoti vajadzīga atpūta no visa! Es gribu vienkārši būt mājās - tīrīt, mazgāt, kārtot, sagaidīt vīru pēc darba mājās ar siltām vakariņām, ravēt dārzu, laistīt puķes un arī vienkārši pagulēt saulītē un neko nedarīt! Ja pamanījāt, rokdarbi nebija sarakstā. Man ir iesākta igauņu varavīksne, man ir arī daži citi projektiņi, bet .... man šobrīd neadās.... Igauni gan mēģināšu līdz Jāņiem nobeigt. Tad arī atrādīšu.

Kā rakstīja Laine, arī es izkāpju vasarā. Es krāšu spēkus un idejas rudenim, kad atkal sāksies skolas laiks, un, gaidot bērnus atgriežamies no skolas, es īsināšu laiku ar adatām rokās.

Lai jums visiem priecīga un saulaina vasara!

**************************************************

pirmdiena, 2010. gada 10. maijs

Jauna seja :)

Klīstot internetā, atklāju, kā blogiem var piešķirt jaunu izskatu. Tad nu izdarīju to gan šim, gan arī pieturvietām. :) Ikviens to var izdarīt šeit. :)

Lai jauka diena! :)

**************************************

pirmdiena, 2010. gada 3. maijs

Eh....

Esmu līdz ausīm dārza darbos. Rušinos, stādu, sēju. Kaut kā pamanījos noadīt Lainei cimdiņus, bet tie vēl nav gluži pabeigti, jo vēl nav izlemts - kāda veida un kādas krāsas puķes būs uz cimdiņiem.

Vēl viena brīvdiena, tad atkal ikdiena. Rīt man būs svētki - būs pagājuši 9 gadi, kopš es pirmo reizi kļuvu mamma. Protams, bērnam arī būs svētki! :D

**********************************************